AVROTROS lanceert jeugdprogramma Mollenstreken
donderdag 3 september 2020

AVROTROS lanceert jeugdprogramma Mollenstreken

Lavezzi Rutjes krijgt zijn eigen programma Mollenstreken waarin hij de afleveringen van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? gaat nabespreken. De zevenjarige zoon van Nathan Rutjes presenteert het programma elke zondagavond.

De opdrachten, het gedrag van de kandidaten, alles wordt doorgenomen. Lukt het Lavezzi om het antwoord te vinden op die ene vraag: Wie is de Mol?

Wat viel Lavezzi op aan de aflevering? Wie is er verdacht? En waren er verborgen hints? Dat en veel interessante weetjes komen voorbij. Lavezzi doet dit niet alleen, ook kijkers kunnen hun theorieën doorgeven en vragen aan Lavezzi stellen via het YouTube-kanaal van NPO Zapp.

In het extra jubileumseizoen van Wie is de Mol? krijgen tien oud-deelnemers een herkansing. Spelen ze het spel dit keer anders? In Italië starten zij hun zoektocht naar de Mol.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 5 september te zien op NPO 1. Het is nog niet bekend welke tien oud-deelnemers weer van de partij zijn. De opnames voor deze reeks vonden al voor de coronacrisis plaats.

Mollenstreken is vanaf zondag 6 september zeven weken lang te zien om 18.45 uur op NPO Zapp en het YouTube-kanaal van Zapp.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen