woensdag 17 januari 2018

Avontuurlijke gameshow Strix TV bij INsight

INsight TV en Strix TV brengen een nieuw escaperoom format naar Engeland. De avontuurlijke gameshow Dracula: Escape The Castle is vanaf 2 oktober te zien bij INsight op kanaal 564 van SKY.

 

Dracula: Escape the Castle, gepresenteerd door Brendan Moar, is gebaseerd op de populaire ‘escape room’-trend. Het programma laat iedere aflevering twee duo’s zien die een nacht lang worden opgesloten in het échte kasteel van Dracula in Transsylvanië. De kandidaten strijden in verschillende spellen om te ontsnappen. Want wie verliest, blijft voor altijd achter in het kasteel…

Van over de hele wereld vliegen heldhaftige kandidatenduo’s naar Roemenië om tegen elkaar te strijden in zowel mentale als fysieke uitdagingen. Om het kasteel van Dracula te overleven heb je behendigheid, moed en vertrouwen nodig. Behendigheid om de kamers te ontsnappen, moed om de juiste clues te verzamelen en vertrouwen in je teamgenoten. Want alleen als je goed samenwerkt en je diepste angsten overwint, kun je het kasteel zonder kleerscheuren verlaten. In het iconische finalespel strijden de koppels in de kasteeltuin van Dracula om een levensgroot vleermuissilhouet in vlammen op te laten gaan.

Dracula: Escape The Castle wordt elke zondag om 21:00 uitgezonden bij INsight (kanaal 564 op SKY).  Het programma is geproduceerd door Strix Television Netherlands (bekend van o.a. Expeditie Robinson) voor Insight TV.

Bron; INsight TV/Broadcast Magazine

 

Bericht delen