Autocue operator Riny Buijnsters krijgt Media Diamant
zondag 28 mei 2023

Autocue operator Riny Buijnsters krijgt Media Diamant

Op 15 juni wordt de uitreiking van de Media Diamant gevierd op het Joop van den Endeplein op het Media Park. Dit jaar mag autocue operator Riny Buijnsters de onderscheiding in ontvangst nemen.

Riny werd tijdens de opname van Postcodeloterij: Eén tegen 100 verrast door Caroline Tensen met het nieuws. Riny is al ruim 30 jaar een van de favoriete autocue operators van veel presentatrices en presentatoren en zorgt met zijn talent, inzet, passie en vakmanschap voor vertrouwen en rust op de studiovloer.

De uitreiking vindt plaats tijdens De Week van Talent op het Media Park. Tijdens deze week is er aandacht voor bijzonder talent. Op het Joop van den Endeplein is de hele week van alles te zien en te doen: grote talentportretten, foodtrucks en een escaperoom. Donderdagmiddag sluit de week af met de uitreiking van de Media Diamant en aansluitend een gezellige Media Park Campusborrel met afterparty. De uitreiking vindt op 15 juni om 17.30 uur plaats. Kom je ook? Aanmelden kan hier.

De Media Diamant
De Media Diamant is een onderscheiding voor medewerkers achter de schermen van televisie, radio of internet, die in hun vak uitblinken op Talent, Inzet, Passie en Vakmanschap. ‘De echte kanjers uit ons vak’ dus. De Stichting Media Diamant is in het leven geroepen om de continuïteit van deze prijs te waarborgen en heeft als streven om jaarlijks tenminste twee diamanten uit te reiken. Zowel bedrijven/organisaties als personen kunnen mensen nomineren voor een Media Diamant.

Bron: Media Park/BM

Bericht delen