dinsdag 16 januari 2018

Art Rooijakkers presenteert Mag ik u kussen?

Productiebedrijf Skyhigh TV heeft het format van comedyshow Mag ik u kussen? gekocht van het Belgische productiehuis deMensen. Vanaf half november zijn er op Nederland 3 negen afleveringen te zien met presentator Art Rooijakkers.

deMENSEN, Canvas en Bart Peeters zijn erg trots dat het programma een vervolg krijgt in Nederland. “Het format is sluimerend geniaal,” zo zegt Bart Peeters. “We weten al twee seizoenen hoe sterk het is in zijn eenvoud, maar in dit derde seizoen heeft het zelfs ons, de makers van het programma, nog een paar keer enorm verrast.” Op Canvas zet Mag ik u kussen? er na drie seizoenen een punt achter.

Dit seizoen keken er elke week gemiddeld meer dan 400.000 kijkers naar de Vlaamse versie van Mag ik u kussen?. Vorige maand maakte Skyhigh TV met deMENSEN in opdracht een pilotaflevering die in de smaak viel. “Art Rooijakkers is een perfecte keuze,” vindt Peeters. “Hij was echt sterk tijdens de pilot. En bovendien jong en good looking, wat bij mij toch al even geleden is.”

Bron: Mediamagazine.nl/Broadcast Magazine

Bericht delen