dinsdag 16 januari 2018

Annette Barlo stopt met U Vandaag

Annette Barlo is sinds 2007 als presentatrice betrokken bij U Vandaag, het nieuwsprogramma op RTV Utrecht. Barlo stopt op 21 september met deze werzaamheden, omdat de dagelijkse presentatie voor haar moeilijk te combineren zijn met het moederschap en haar acteerwerk.

Op vrijdag 21 september presenteert Barlo haar laatste U Vandaag, samen met Maarten Steendam. Hij vindt het jammer dat ze stopt: “Sinds Koninginnedag dit jaar zijn we een vast presentatieduo en dat beviel me prima. De samenwerking is geweldig. We voelen elkaar goed aan en hebben tijdens het werk en het presenteren veel plezier samen. Ik ga haar zeker missen.”

Barlo blijft wel aan RTV Utrecht verbonden voor andere presentatie-opdrachten. Eva Brouwer, die de dagbulletins van U Vandaag en het programma Reizigers Centraal presenteert, gaat Annette voorlopig vervangen.

Algemeen directeur Paul van der Lugt: “Dat Annette stopt is zeer te betreuren. Ze heeft een grote bijdrage geleverd aan de populariteit en toegankelijkheid van ons dagelijkse nieuwsmagazine U Vandaag. Het zal niet meevallen om haar te vervangen. Maar ik heb het volste vertrouwen dat Eva Brouwer het heel goed gaat doen.”

Bron: RTV Utrecht

Bericht delen