Angela Groothuizen tekent nieuw contract bij RTL 4
dinsdag 16 januari 2018

Angela Groothuizen tekent nieuw contract bij RTL 4

Angela Groothuizen heeft voor drie jaar bijgetekend bij RTL 4, waar zij de afgelopen jaren veelvuldig als jurylid te zien was. zij zal wederom haar plek in de jury innemen bij het nieuwe seizoen van The Voice Kids en daarnaast jureren in het nieuwe Beat The Best, een competitie tussen uiteenlopende topacts.

Naast bovengenoemde programma’s zat Groothuizen voor RTL 4 ook in de jurypanels van X Factor en The voice of Holland. Groothuizen: “RTL 4 heeft me in 2009 in huis gehaald alsof ik de verloren dochter was. Ik heb mee mogen doen met de meest succesvolle programma’s van de afgelopen jaren. Ik ben er trots op dat ik een RTL 4-gezicht mag blijven.”

Programmadirecteur RTL Nederland, Erland Galjaard: “De oprechtheid en deskundigheid van Angela als jurylid en coach worden door zowel de kijkers als de kandidaten enorm gewaardeerd. Bovendien heeft zij de warme persoonlijkheid om ook andersoortige programma’s vorm te geven. Wij zijn blij dat we de komende jaren met haar weer aan de slag mogen gaan.”

Bron: RTL Nederland

Bericht delen