André van Duin presenteert De Nieuwe Lekkerbek
zaterdag 12 mei 2018

André van Duin presenteert De Nieuwe Lekkerbek

André van Duin zal deze zomer het MAX-programma De Nieuwe Lekkerbek presenteren. Daarin presenteren kandidaten hun nieuwe eetsensatie aan een vakkundige jury. Die beoordeelt de eetuitvindingen op originaliteit, kwaliteit en smakelijkheid.

Naast een presentator en een jury is ook Janny van der Heijden te zien in het nieuwe MAX-programma. Ze geeft in De Nieuwe Lekkerbek uitleg over smaak(combinaties), producten en de geschiedenis van gerechten. Het aanbod van exotische producten in de supermarkten is de laatste jaren sterk gegroeid en we zijn ons steeds meer bewust van wat we eten: niet alleen biologisch en duurzaam, maar ook vooral lekker.
Onder de inzendingen bevinden zich tot nu toe onder meer een nieuw soort veganistische kaas, een Zwolse variant op de iconische Bossche Bol en speciale sporter sushi. Of deze inzendingen ook de voorrondes gaan halen is nog niet bekend. MAX is nog steeds op zoek naar hobbykoks, thuisbakkers, foodies en culinaire uitvinders die ervan overtuigd zijn dat hun eetuitvinding de nieuwe tompouce, kroket of kapsalon is. Aanmelden kan nog tot eind juni op www.maxvandaag.nl/lekkerbek

Bron: MAX/BM

Bericht delen