dinsdag 16 januari 2018

24Kitchen lanceert nieuw programma

Vanaf 20 december om 11.00 uur is bij 24Kitchen het zondagochtendprogramma 24Kitchen Aan Tafel van producent Blue Circle te zien. 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen presenteert vanuit de Amsterdamse Foodhallen dit ’tv-magazine voor food lovers’, zo meldt de zender.

Vaste gasten aan tafel zijn Janny van der Heijden, Harold Hamersma, Ronald Giphart, Nadia Zerouali en Sara Kroos. Het programma informeert de kijker over alles wat er speelt op het gebied van eten, drinken en kooktrends en bespreekt tegelijkertijd alle zin en onzin waar het gaat om voedsel.

Channel Manager Kirsten Gelissen van 24Kitchen: “We hebben met 24Kitchen een jaar achter de rug waarin we diverse nieuwe eigen programma’s hebben gelanceerd. Onder meer Zoals Alleen Oma Dat Kan, 24Kitchen Food Truck Challenge en nu op de valreep 24Kitchen aan Tafel. Spannend, want voor het eerst maken we op 24Kitchen een magazine waarin een keur aan culinaire onderwerpen wordt besproken in plaats van daadwerkelijk bereid. De nieuwe programmering heeft in november geleid tot de best bekeken maand ooit in onze historie, waarbij 4,3 miljoen mensen naar 24Kitchen hebben gekeken.”

Bron: 24Kitchen/Broadcast Magazine

Bericht delen