dinsdag 16 januari 2018

Wekelijkse podcast met het beste uit Het Oog

Met het Oog op Morgen, het radioprogramma van de NOS op NPO Radio 1, komt vanaf nu elke zaterdag met een eigen podcast met hoogtepunten uit het programma. Elke week zijn de beste gesprekken uit de uitzendingen van de afgelopen week terug te luisteren in de podcast.

Heb je een iPhone of een iPad? Dan heb je standaard een podcast-app op je apparaat. Zoek in deze app naar Het Beste uit Het Oog. Abonneer je op de podcast en elke aflevering wordt automatisch toegevoegd.

Of ga naar je iTunes, zoek bij podcast naar Het Beste uit Het Oog. Als je je abonneert, krijg je automatisch elke week een melding bij een nieuwe aflevering.

Heb je een Android-telefoon? Dan heb je geen standaard podcast-app. Via Google Play kun je veel van dit soort apps vinden. Zoek op ‘podcast’ in het zoekscherm in Google Play. Zoek in de podcast-app op naam op Het Beste uit Het Oog voor de hoogtepunten van de week.

De nieuwste aflevering van Het Beste uit Het Oog is ook elke zaterdag te vinden op Soundcloud.

Het Oog bestaat al sinds januari 1976. Het idee voor een actueel programma op de late avond was van radiocoryfee Kees Buurman. Eerst werd Het Oog op Hilversum 3 uitgezonden, later verhuisde het naar Hilversum 2 en daarna naar Radio 1.

Bron: NOS/Broadcast Magazine

Bericht delen