dinsdag 16 januari 2018

Victor Reinier schiet op Giel Beelen

Het zit Victor Reinier nog steeds niet lekker dat Giel Beelen en 3FM-verslaggever Lex Uiting de Gouden Televizier-Ring van de cast van Flikken Maastricht hebben gestolen. De acteur neemt wraak. “We gaan paintballen”, heeft hij gemeld op 3FM.

De Televizier-Ring laten veilen voor Serious Request, zoals Uiting voorstelde, gaat niet door. Reinier heeft wel iets anders bedacht. “Ik vind het wel een goed idee om iets te doen voor Serious Request, dus we gaan schieten met verfkogels”, aldus de acteur. “Beelen en Uiting gaan op de vlucht en maximaal 30 mensen kunnen zich opgeven. Laten we beginnen met 250 euro per persoon als inleg.”

Uiting had afgelopen weekeinde de ring gestolen op de set van Flikken Maastricht, zo biechtte hij maandagmorgen op in de ochtendshow van Beelen. “Tijdens de lunchpauze zag ik de ring van hand tot hand gaan, daarna werd hij in een doosje op tafel gezet”, aldus Uiting. Hij besloot de ring mee te nemen. Tijdens de uitzending van Beelen werd Reinier maandag op de hoogte gesteld. “Dat meen je niet? Er is hier bijna een productiemedewerker voor ontslagen”, reageerde de acteur verbaasd.

Bron: Televizier/RTL Nieuws

Bericht delen