Verrukkelijke 15 na ruim dertig jaar terug op NPO Radio 2
maandag 4 mei 2020

Verrukkelijke 15 na ruim dertig jaar terug op NPO Radio 2

Rob Stenders en Leo Blokhuis brengen de iconische hitlijst Verrukkelijke 15 uit de jaren ’80 terug op de radio. De lijst wordt door luisteraars samengesteld aan de hand van een uitgebreid keuzemenu en telt niet af naar nummer één, maar gaat er juist mee van start.

De Verrukkelijke 15 is vanaf 11 mei elke zondag op maandag te horen tussen 0.00 en 2.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2. Rob Stenders: “In een te ver verleden stond de Verrukkelijke 15 te boek als smaakmaker. Ik was groot fan van oer-presentator Jeroen Soer en het programma zelf, en liet me er vaak muzikaal door beïnvloeden. Later had ik de eer om de Verrukkelijke 15 zelf te mogen presenteren en binnenkort mag ik dat grote genoegen andermaal beleven. Samen met collega muziekminnaar Leo Blokhuis en de luisteraars van NPO Radio 2, hopen we van de Verrukkelijke 15 weer het pareltje van de hitlijstjes te maken, en net als toen vele smaken te verrijken.”

Leo Blokhuis: “Het mooie aan de hitlijst vind ik dat het ook nieuw talent een podium biedt, zowel uit Nederland als daarbuiten. En los van het programma is Rob toch wel de man van de iconische duo’s: eerst met Jeroen van Inkel en nu met mij. Dat vind ik heel eervol. Rob is de belichaming van liefdevolle muziek en ik kijk er dan ook erg naar uit om dit avontuur samen met hem aan te gaan.”

Het programma kan worden teruggeluisterd op de website van NPO Radio 2 en in de Verrukkelijke 15 Podcast. Rob Stenders en Leo Blokhuis werken ook voor Talpa en verzorgen het audioplatform Stenders & Blokhuis op JUKE.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Linda Stulic/BNNVARA

Bericht delen