Nieuw audioplatform Stenders & Blokhuis op JUKE
donderdag 9 april 2020

Nieuw audioplatform Stenders & Blokhuis op JUKE

Stenders & Blokhuis is het nieuwe muziek- en podcastplatform van de gelijknamige bekende radio- en televisiemakers. Beiden staan al decennia bekend als de twee popmuziek-autoriteiten van Nederland.

Binnen JUKE delen zij voor het eerst samen hun selectie uit het enorme aanbod van popmuziek met de wereld. In het Stenders & Blokhuis-platform zijn wekelijks nieuwe podcasts, audiostreams en bijzondere interviews met poplegendes te horen.

Leo Blokhuis: “Stenders & Blokhuis op JUKE wordt een geweldig platform waar Rob en ik ons helemaal op de muziek kunnen storten: oud en nieuw, bekend en obscuur, zijn voorkeuren en die van mij. Ik denk dat dat soms gaat knetteren, soms zijn we het helemaal eens, maar ik denk dat het vooral een prachtige muzikale chemie gaat opleveren. JUKE biedt ons hiervoor het meest complete platform, wat aansluit bij wat wij als radiomakers belangrijk vinden.”

Rob Stenders vult aan: “Samen met Leo lekker nerden over muziek en hopelijk zijn we voor de muziekliefhebbers een mooie aanvulling op de juke-box.”

Rob Stenders en Leo Blokhuis graven onder de oppervlakte van de popmuziek en nemen luisteraars mee in hun rabbithole naar popmuziek wonderland. Luisteraars vinden op het platform alle digitale muziekstreams van Stenders en Blokhuis én hun wekelijkse podcasts. De exclusieve zenders XXL Stenders, XXL Blokhuis en de gezamenlijke nieuwe zender The Edge zijn te beluisteren in JUKE.

Iedere vrijdag publiceren zij onontdekte pareltjes in Nieuwe Release Vrijdag en iedere week verschijnt De Beste 10. En als kers op de taart gaan Stenders en Blokhuis in de podcastserie De Tapes in gesprek met gerenommeerd muziekjournalist Jean Paul Heck over zijn interviews in de afgelopen decennia met de grootste popiconen ter wereld. In de podcast maken zij de nooit eerder gepubliceerde audio opnames van deze interviews wereldkundig op JUKE.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen