Top 40 Awards keren terug met liveshow
zaterdag 9 januari 2021

Top 40 Awards keren terug met liveshow

Op 27 januari reikt Qmusic-dj Domien Verschuuren tijdens een liveshow de Top 40 Awards uit aan de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar. Onder anderen Di-rect, Davina Michelle en Racoon treden live op in een show in Studio 21 in Hilversum die om 19.00 uur te volgen is via Qmusic.nl en de Qmusic-app.

Het is sinds de komst van de Top 40 naar Qmusic een jaarlijkse traditie geworden om de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar in het zonnetje te zetten tijdens de Top 40 Awards. Er worden Top 40 Awards uitgereikt voor Beste Nieuwkomer, Grootste Hit en Beste Artiest. Alle awards worden toegekend op basis van de prestatie van de artiesten en tracks in de Top 40 over het hele jaar 2020.

Daarnaast zijn er dit jaar voor het eerst vier publieksprijzen, waar vanaf nu op gestemd kan worden. Het gaat om de categorieën Beste Corona Soundtrack, Beste Alarmschijf, Beste Nederlandse Live Act en Beste Internationale Live Act. Onder de Nederlandse genomineerden bevinden zich Snelle, Maan, Danny Vera, Miss Montreal, Di-rect en Davina Michelle. Alle genomineerden staan hieronder. Stemmen kan via Qmusic.nl.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen