Thomas Erdbrink te gast bij De Perstribune
zaterdag 14 april 2018

Thomas Erdbrink te gast bij De Perstribune

Het Omroep MAX-programma De Perstribune op NPO Radio 1 ontvangt zondag Thomas Erdbrink in het eerste uur van de uitzending. Erdbrink maakt voor de VPRO een nieuwe reeks van de succesvolle serie Onze Man in Teheran.

In vijf nieuwe afleveringen duikt Erdbrink wederom in de samenleving van Iran, het land waar hij al zestien jaar woont. Erdbrink is correspondent voor het NOS Journaal, Nieuwsuur, NRC Handelsblad, The Washington Post, The New York Times, De Standaard en BNR Nieuwsradio. Hij is een van de weinige westerse journalisten in Iran. In 2016 was hij tevens presentator van het VPRO-televisieprogramma Zomergasten.

In Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de televisieprogramma’s van de afgelopen week, met dit keer extra nadruk op de nieuwe dramaseries. Ook neemt De Perstribune een kijkje achter de schermen van de tv-quiz Met Het Mes Op Tafel.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel. Uitzending: 15 april van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1.

Bron: MAX/BM

Bericht delen