dinsdag 16 januari 2018

Strandfeest Radio 538 in IJmuiden

Radio 538 strijkt op 9 juli neer in IJmuiden aan Zee om daar een groots strandfeest te organiseren. Het strandfeest gaat Turn Up The Beach heten en heeft de pretentie duizenden dansliefhebbers in extase te brengen.

Tussen 15 en 23 uur draaien dj’s als Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Ricky Rivaro, Quintino en Hardware. Epicentrum van het feest zal het paviljoen Beach Inn zijn.

Vorig jaar deed Radio 538 voor het eerst een poging om in IJmuiden een strandfestival te organiseren. Dat zou toen op 24 juli plaatsvinden en naar schatting 15.000 bezoekers trekken. Twee weken van te voren werd het echter afgelast.

Een woordvoerder meldde dat het station te laat was ingelicht over een ecologische quickscan die de provincie in verband met een vergunning moest maken. Dit omdat de bezoekers door beschermd duingebied moeten. Vanwege de ontstane onzekerheid dreigde de kaartverkoop op een fiasco uit te draaien.

Eerder was al bekend dat Radio 538 er alles aan deed om dit jaar wel voor het eerst in IJmuiden neer te strijken. De knoop is doorgehakt nu er voldoende sponsoren en geschikte artiesten zijn.

Bron: Haarlems Dagblad

Bericht delen