Stembussen geopend voor De Valentijn Top 500
donderdag 26 januari 2023

Stembussen geopend voor De Valentijn Top 500

De dag van de liefde komt er bijna aan. Sunlite, het radiostation voor non-stop soft & easy music, is de perfecte match met Valentijnsdag.

De zender viert de liefde en pakt daarom groots uit met De Valentijn Top 500. De meest romantische lijst van Nederland met de beste love songs ooit gemaakt en samengesteld door de luisteraars van Sunlite. Ze komen allemaal voorbij tijdens De Valentijn Top 500 van 7 tot en met 14 februari.

Van donderdag 26 januari tot en met maandag 6 februari 16.00 uur kunnen luisteraars via de Sunlite website stemmen op hun meest favoriete liefdesliedjes.

“Bekende love songs van onder meer Adele, Ed Sheeran, Whitney Houston en John Legend draaien we al vaak bij Sunlite. Gezien de eerste resultaten die we binnenkrijgen van onze jongste zender, weten de luisteraars deze muziek enorm te waarderen. Daarom laten we hen nu de Sunlite Valentijn Top 500 samenstellen. Perfect om alvast in de stemming te komen voor de dag van de liefde”, aldus Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp.

Sunlite is te beluisteren via DAB+, online (via sunlite.nl, diverse radioportals zoals nederland.fm, radio.nl) en diverse radio apps.

Bron: RadioCorp/BM

Bericht delen