SLAM! presenteert nieuwe vaste line-up met internationale dj’s
donderdag 27 oktober 2022

SLAM! presenteert nieuwe vaste line-up met internationale dj’s

SLAM! presenteert vanaf vrijdag 28 oktober een nieuwe resident line-up voor de SLAM! MixMarathon. De internationale top dj’s Alok, James Hype, Solardo en Vintage Culture zijn aan de line-up toegevoegd.

Ook de Nederlandse ‘rising star’ Mau P is vanaf nu wekelijks op SLAM! te horen. Hij maakt samen met de Nederlandse grootheden zoals Oliver Heldens, Sam Feldt, Nicky Romero en R3HAB de vaste line-up van de SLAM! MixMarathon compleet. Elke vrijdag horen luisteraars 24 uur lang de lekkerste (dance) muziek van deze grote artiesten in de mix op SLAM!.

De SLAM! MixMarathon is al ruim vijf jaar een vast onderdeel van de SLAM! programmering en ongekend populair. Ook buiten de landsgrenzen gooit de zender hoge ogen en staan dj’s in de rij om een plekje te bemachtigen in deze befaamde SLAM! MixMarathon. Het radiostation heeft voor vaste line-up nu vier grote internationale namen weten te strikken.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, legt uit: “Met SLAM! knalt elke dag de energie al uit je speakers, nu doen we er wederom een schepje bovenop. Deze killer line-up zorgt voor de ultieme muziek-mix en past helemaal bij de sound van nu. We zijn enorm vereerd dat we wekelijks de (nieuwe) muziek van deze grote namen on-air kunnen laten horen.”

Bron: SLAM!/BM
Foto: James Hype live tijdens Amsterdam Dance Event in de SLAM!-Booth

Bericht delen