dinsdag 16 januari 2018

'Rob Stenders terug op NPO Radio 2'

Rob Stenders keert vanaf januari weer terug op NPO Radio 2 met zijn programma Stenders Platenbonanza. Dat is tenminste het voornemen van de NPO, zeggen ingewijden tegen het AD en De Telegraaf.

De keuze van Stenders voor een transfer van AVROTROS naar zijn ‘oude vertrouwde nest’ BNNVARA leidde in tot het verdwijnen van de dj bij NPO Radio 2. Hij had erop gerekend dat hij Platenbonanza kon blijven maken. Maar de NPO besliste anders: het tijdslot bleef toch bij AVROTROS, dat koos voor presentatrice Annemieke Schollaardt.

Schollaardt zou nu na amper vier maanden verhuizen naar de avond op NPO Radio 2. Zij zal te horen zijn van 20.00 tot 22.00 uur en neemt de plek in van Stefan Stasse die naar NPO Radio 5 zou gaan. KRO-NCRV ontkent echter dat Stasse naar NPO Radio 5 vertrekt.

Een woordvoerster van de NPO zegt dat op dit moment de laatste hand wordt gelegd aan de uitzendschema’s van de radiozenders. “In oktober maken we de nieuwe programmering bekend. Bij onze besluitvorming zullen we goed letten op wat de luisteraars willen.”

Bron: AD/Telegraaf/BM

Bericht delen