Rob Stenders dinsdag terug bij Radio Veronica
zondag 31 maart 2024

Rob Stenders dinsdag terug bij Radio Veronica

Rob Stenders is vanaf komende week weer te horen op Radio Veronica. Een woordvoerder van de radiozender bevestigt tegenover Radiowereld.nl dat de dj dinsdag 2 april terugkeert op het station van 14.00 tot 16.00 uur met zijn programma De Bonanza.

Stenders geniet sinds begin februari van een lange vakantie. Caroline Brouwer, de side-kick van Rob Stenders, keert komende week niet terug. Ze is sinds half december afwezig en zou eigenlijk deze maand terugkeren, maar vanwege een ‘uitgelopen verbouwing’ is ze voorlopig nog niet te horen.

Stenders werd in 2021 zendermanager bij Radio Veronica, toen nog onder de vlag van Talpa Network. Dat deed hij samen met Caroline Brouwer. In aanloop naar de veiling van de FM-frequenties verkocht Talpa Network Radio Veronica aan Mediahuis. In september 2023 stopte Stenders als zendermanager, maar bleef wel zijn programma maken. Robbert-Jan van de Velde is de huidige zendermanager.

Over Rob Stenders ging eerder het gerucht dat hij terug zou keren naar NPO Radio 2 om ’s avonds van 20.00 tot 22.00 uur een programma te gaan maken. Vanwege de komst van Gerard Ekdom, Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof zou hij besloten hebben om toch bij Radio Veronica te blijven. Deze dj’s starten later dit jaar.

Bron: Radiofreak/Radiowereld/BM

Bericht delen