dinsdag 16 januari 2018

Radio 6 Soul & Jazz live vanaf festivals

Radio 6 Soul & Jazz is live aanwezig vanaf de diverse soul- en jazzfestivals. Vanaf het North Sea Jazz Festival, Jazz in Duketown, Amsterdam Jazz Festival, de Jazzdag in Rotterdam en Lowlands doen de Radio 6-dj’s live verslag van de meest spraakmakende optredens, interviews en unieke studiosessies.

De Radio 6 Soul & Jazz Festivalzomer start in juni met het nieuwste Nederlandse jazzfestival. Tijdens het Amsterdam Jazz Festival beklimmen artiesten als Ruben Hein, Rilan & The Bombardiers, Benjamin Herman en BRUUT! het podium van de Amsterdam ArenA. De dag erna verhuist de Radio 6 studio naar Jazz in Duketown. Met optredens van Larry Graham, Eric Vloeimans & Jan Akkerman en Sven Hammond Soul mag Radio 6 niet ontbreken. Ook van Jazzdag Rotterdam doet de publieke soul en jazz-zender verslag, met onder meer Radio 6 Soul & Jazz talent Paul van Kessel, Sinas Petit en The Ob6sions. Radio 6 Soul & Jazz sluit op 15, 16 en 17 augustus de festivalzomer af met Lowlands.

Op 11, 12 en 13 juli staat muziekminnend Nederland in het teken van het North Sea Jazz festival in Rotterdam. Met onder meer Pharrell Williams, Joss Stone, Gregory Porter, Stevie Wonder en Alain Clark op het podium. De Radio 6-dj’s doen drie dagen lang tot in de late uren verslag van de optredens, interviews en studiosessies vanaf het festivalterrein bij Ahoy. Via de Radio 6 website en het digitale kanaal NPO Cultura is het North Sea Jazz festival mee te beleven.

Bron: Radio 6/Broadast Magazine

Bericht delen