Radio 10 introduceert de Guilty Pleasure Top 1000
vrijdag 19 januari 2024

Radio 10 introduceert de Guilty Pleasure Top 1000

Weinig meer bevrijdend dan op een onbewaakt moment keihard meezingen met je favoriete guilty pleasures. Maar waarom zouden we ons daar eigenlijk nog voor schamen? Radio 10 doorbreekt het taboe en staat vanaf nu voor het eerst in het teken van de Guilty Pleasure Maand.

Speciaal voor deze gelegenheid is de zender over alle gêne heen gestapt en introduceert – hoe kan het ook anders – natuurlijk ook een speciale lijst. De Guilty Pleasure Top 1000 vertegenwoordigt de meest favoriete guilty pleasures van luisteraars. ABBA, Spice Girls, Anita Meyer en André Hazes; ze komen allemaal voorbij. De lijst gaat vrijdag 19 januari om 12.00 uur van start en is mee te zingen tot en met vrijdag 26 januari.

Wie het woordenboek erop naslaat, leert al gauw dat een guilty pleasure iets is waar men zich in de regel voor hoort te schamen. In de toch al weinig opbeurende januarimaand focust Radio 10 zich echter liever op het ‘pleasure’ gedeelte. De zender moedigt luisteraars aan het volume de komende week vooral nog wat hoger te draaien en uit volle borst mee te zingen, want wie stil kan zitten luisteren naar de Guilty Pleasure Top 1000, moet wel van heel goede huize komen.

Neil Diamond op nummer 1
Neil Diamond scoort met Sweet Caroline de eerste plaats in de lijst – en dat is niet onterecht, vindt ook Radio 10 dj Jeroen Nieuwenhuize: “Typisch zo’n guilty pleasure die je niet alleen meelalt in de kroeg, maar ook gewoon tijdens je werk of in de auto. Er staan heel wat parels in de lijst, maar Sweet Caroline is met recht een diamant én een van de meest aangevraagde hits bij Radio 10.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen