dinsdag 16 januari 2018

Rachid Finge naar Grand Prix Radio

De online radiozender van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica radio- en tv-stem Alexander Stevens krijgt per 1 april versterking van Rachid Finge, die leiding gaat geven aan de redactie van de website en social media activiteiten van Grand Prix Radio.

Inmiddels werkt Finge in het communicatieteam van Google Nederland. Hij combineert zijn activiteiten voor Grand Prix Radio met zijn werk bij Google. Sinds vandaag is de nieuwe website online gegaan inclusief het nieuwe logo. Dit weekend start het Formule 1 seizoen, dus er breekt een drukke periode aan bij de radiozender met verslagen, updates en veel nieuws op de website.

Olav Mol: “De versterking van het team met Finge is vanwege zijn ervaring, kennis en inzicht een volgende stap in het zorgvuldig uitbouwen van Grand Prix Radio. Behalve dat hij een zeer bekwame journalist en bevlogen radiomaker is, is zijn kennis en inzicht van zaken op de vlakken waar hij binnen onze organisatie leiding aan gaat geven, ongekend groot.”

Rachid Finge: “Fijn dat mijn liefde voor Formule 1, radio en technologie eindelijk op één plek bij elkaar komen. Er werken ontzettend toffe mensen aan Grand Prix Radio en ik ben heel blij dat ik het team mag komen versterken.” Als 11-jarige begon Rachid Finge bij de lokale omroep in Leiden, werd daarna technicus bij BNR Nieuwsradio en belandde uiteindelijk in 2005 op de nieuwsredactie van de NOS. Daar las hij tot 2016 het nieuws op onder meer Radio 1 en 3FM.

Bron: Grand Prix Radio/BM

Bericht delen