Qmusic zendt zondag Het beste van The Streamers uit
woensdag 14 september 2022

Qmusic zendt zondag Het beste van The Streamers uit

The Streamers komen op 16, 17 en 18 september voor het eerst samen in het Olympisch Stadion. Qmusic zendt speciaal voor deze gelegenheid zondag 18 september tussen 19.00 en 21.00 uur Het beste van The Streamers uit.

Aankomend weekend vindt de eerste editie van The Streamers met live publiek plaats. Zondag 18 september sluit Qmusic het Streamers weekend af met een speciale ‘Best Of’ uitzending vol optredens en hoogtepunten uit de shows. Ook zijn er exclusieve backstage interviews te horen door Domien Verschuuren met de artiesten. Q-dj’s Domien Verschuuren en Menno Barreveld zullen drie avonden lang het voorprogramma van de compleet uitverkochte editie verzorgen.

Over The Streamers
The Streamers maakten zo’n anderhalf jaar geleden hun debuut als gelegenheidsband. Hun gratis online concerten werden in korte tijd enorm populair in de lockdownperiode. Zelfs zo populair dat naar de livestreams in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en De Efteling in totaal 7,5 miljoen mensen keken. De band bestaat uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw en Emma Heesters. En niet te vergeten, Frank Lammers als manager van het stel.

Alle drie de shows zijn al geheel uitverkocht, maar Qmusic-luisteraars maken deze hele week nog kans om er last minute bij aanwezig te zijn.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen