Qmusic-luisteraar krijgt eigen wassen beeld in Madame Tussauds
woensdag 12 mei 2021

Qmusic-luisteraar krijgt eigen wassen beeld in Madame Tussauds

Domien Verschuuren heeft tijdens een online persconferentie bekend gemaakt dat een gelukkige Qmusic-luisteraar binnenkort zijn of haar eigen wassen beeld krijgt in Madame Tussauds Amsterdam. De luisteraar komt als beeld in de interactieve attractie tussen de wereldsterren te staan.

Domien Verschuuren zei tijdens de persconferentie: “Heb je je wel eens voorgesteld hoe het is om tussen de wereldsterren te staan? En om jezelf heen te lopen en jezelf te zien. Het kan gebeuren.”

Hij vervolgt: “Iedereen kan meedoen vanaf 24 mei en zich plaatsen voor de grote finale op vrijdagavond 28 mei. Dan wordt bekend welke Qmusic-luisteraar hier tussen de sterren komt te staan. Voor Madame Tussauds is het overigens ook een eer om deze persoon te mogen verwelkomen.”

Een wassen beeld in Madame Tussauds. Tot nu toe is het alleen weggelegd voor de grote sterren, zoals Dua Lipa, Robbie Williams, Lionel Messi en Lady Gaga. Daar komt binnenkort een luisteraar van Qmusic tussen te staan.

Deze actie doet Qmusic samen met Madame Tussauds Amsterdam, ter ere van de 50ste verjaardag van de attractie. Het wassen beeld wordt met de hand gemaakt en dit kost maanden werk door ongeveer twaalf professionals. Dit maakt dat het uiterst kostbaar is: een wassen beeld maken kost ongeveer € 200.000.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen