dinsdag 16 januari 2018

Prins Constantijn in Media Park LIVE! vanaf de IBC

Ron Lemmens van New Business Radio en Bert Kok van MediaMatters spraken gisteren met Prins Constantijn van Oranje in Media Park LIVE! vanaf de IBC. De prins is ambassadeur van de Nederlandse StartupDelta. In het interview werd onder andere gesproken over de rol van startups in de mediasector, innovatieve bedrijven en startups in een ideaal vestigingsklimaat en de samenwerking tussen Nederlandse startups en grote (internationale) bedrijven.

Op initiatief van het Media Park wordt in samenwerking met een aantal partners vanuit een mobiele studio live radio gemaakt tijdens de grootste broadcastbeurs van Europa. In Media Park LIVE! wordt verslag gedaan van de IBC beurs en komen vele mediaprofessionals aan het woord. Mark Achterberg (Media Park): “Door deze samenwerking tussen verschillende organisaties op het park kunnen we mediaprofessionals en startups een bijzonder podium bieden tijdens de IBC. Bovendien is het een snelle en effectieve manier om op elk uur van de dag volledig op de hoogte te zijn van wat er op de beursvloer gebeurt, helemaal van nu. En is het natuurlijk helemaal bijzonder dat Prins Constantijn de tijd nam om ons te woord staan!” 

New Business Radio is verantwoordelijk voor de programmering van de radio show, waarin MediaMatters een gedeelte van de startup-programmering op zich neemt. Ericsson verzorgt de radiofaciliteiten in de mobiele studio, die beschikbaar is gesteld door Eventrent. Daarnaast is de mobiele studio een echte ontmoetingsplek voor de (Nederlandse) media industrie. Deze dient namelijk als start- en eindpunt voor de begeleide tours die iMMovator op de IBC verzorgt.

De radio show is vandaag te beluisteren en te bekijken op www.mediapark.nl/IBC van 10:00 uur tot 18:00 uur. Uiteraard ben je ook welkom in de mobile studio, deze staat op het buitenterrein O.A06. De koffie staat klaar! Het gesprek met Prins Constantijn is hier terug te zien.

Bericht delen