dinsdag 16 januari 2018

Omroep Brabant geeft radioprogramma weg

Omroep Brabant geeft radiomakers vanaf september een de kans om een maand elke zaterdagavond een eigen programma te maken. Het programma De Gouden Wissel kan vrij worden ingevuld. Een strakke muziekshow, of een zwaar journalistiek programma; maar net waar de voorkeur van de maandwinnaar naar uit gaat.

De omroep zoekt voor het nieuwe programma talent dat overloopt van ideeën en enthousiasme om wekelijks een radioprogramma te maken. Jong (klinkend) en zelfstandig werkend talent met een groot radiohart; bij voorkeur ook radio-ervaring; affiniteit met muziek en Brabantse actualiteiten en iemand die graag informeert, entertaint en verrast.

De grootste talenten mogen vier keer op rij een uitzending van een uur maken op zaterdag tussen 17.00 tot 18.00 uur. De eerste drie uitzendingen worden opgenomen en de vierde wordt live gemaakt. Na een maand is het de beurt aan een nieuw talent. Radiopresentatoren Maarten Kortlever en Eefke Boelhouwers begeleiden de kandidaten bij het maken van het programma.

Meer informatie is te vinden op www.omroepbrabant.nl/goudenwissel.

Bron: Omroep Brabant/Broadcast Magazine

Bericht delen