dinsdag 16 januari 2018

NPO Radio 2 viert de zomer

Luisteraars van NPO Radio 2 kunnen vanaf nu hun ultieme zomerplaat aanvragen voor het NPO Radio 2 Zomerweekend. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus runnen de NPO Radio 2 dj’s camping De Pampel in Hoenderloo.

Dat maakten Frank van ’t Hof en Paul Rabbering bekend in de middagshow op NPO Radio 2. Weer of geen weer, de dj’s gaan er samen met de luisteraars en campinggasten een zomers feest van maken.

Luisteraars kunnen op nporadio2.nl aangeven welke zomerplaat niet mag ontbreken tijdens het NPO Radio 2 Zomerweekend. Naast veel zomerse muziek, hebben de NPO Radio 2 dj’s een bijzonder programma in petto. Vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur gaan de campinggasten los tijdens de NPO Radio 2 Discobingo onder muzikale begeleiding van The Big Swingers.
 
Zaterdagochtend om 9.00 uur verzorgen The BlueBirds (Elske DeWall, Krystl en Rachel Louis) een ontbijtconcert. In de middag geeft badmintonkampioen Erik Meijs een badmintonclinic. ’s Avonds zingen de NPO Radio 2 dj’s en campinggasten hun favoriete zomernummers tijdens de karaokeavond.
 
Op zondagochtend worden campinggasten en luisteraars gewekt met een ontbijtconcert van Kita Menari. Op de camping mag een jeu de boules toernooi natuurlijk niet ontbreken. Om 13.00 uur komen de jongens van pop-up bar Mooie Boules langs voor een potje petanque. Vanaf 15.00 uur gaat de BBQ aan en komen onder andere Alain Clark en Jeangu Macrooy optreden.

Bron: NPO/BM

Bericht delen