NPO 3FM maakt dj-duo’s 3FM Serious Request: The Lifeline bekend
vrijdag 9 oktober 2020

NPO 3FM maakt dj-duo’s 3FM Serious Request: The Lifeline bekend

Sander Hoogendoorn en Timur Perlin, Frank van der Lende en Eva Koreman en Wijnand Speelman en Rob Janssen: dat zijn de NPO 3FM dj-teams die zich in de week voor kerst tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline inzetten voor het Rode Kruis.

De duo’s lopen van 18 tot en met 24 december coronaproof en in estafettevorm van Roermond naar Zwolle. Onder de noemer ‘Help de helpers’ zamelt 3FM dit jaar geld in voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland.

Tijdens deze bijzondere editie kunnen luisteraars voor het eerst zelf geld ophalen door in hun eigen omgeving mee te lopen en zich per gelopen kilometer laten sponsoren via 3fm.nl/loopmee. Uiteraard kunnen ze ook op een andere manier in actie komen of een plaat aanvragen voor de helpers.

Sander Hoogendoorn, dj 3FM: “De medische hulpverlening staat over de hele wereld onder hoge druk en het Rode Kruis heeft de afgelopen maanden de zorg wereldwijd, maar zeker ook in Nederland, enorm ontlast. Zonder de inzet van onze vrienden van het Rode Kruis konden teststraten minder snel opgezet worden, werden wachttijden langer en was de druk op het zorgpersoneel nog groter geworden. Met deze editie van 3FM Serious Request: The Lifeline komen we in actie voor de medische hulpverleners en hun ondersteuners. Met de opbrengst zorgen we dat de hoogspanning van de hulpverleners verlicht wordt en helpen we mee om de verspreiding van corona tegen te gaan. Kom in actie en help de helpers!”

Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie over 3FM Serious Request: The Lifeline.

Bron: NPO/BM

Bericht delen