dinsdag 16 januari 2018

Nominaties Zilveren Radiosterren bekend

Claudia de Breij (VARA, 3FM), Roosmarijn Reijmer (VPRO, 3FM) en Annemieke Schollaardt (TROS, 3FM) zijn genomineerd voor de Zilveren RadioSter Vrouw. De drie kanshebbers voor de Zilveren Radioster Man zijn Gerard Ekdom (AVRO, 3FM), Edwin Evers (Radio 538) en Bert Haandrikman (KRO, Radio 2).

Claudia de Breij is dit jaar opnieuw genomineerd. De 3FM dj viel afgelopen jaren al meerdere malen in de prijzen. Roosmarijn Reijmer maakt dit jaar voor de derde keer kans op de Zilveren RadioSter. Ook Annemieke Schollaardt won een paar jaar geleden al eens de Zilveren RadioSter maar ontbreekt wederom niet in deze lijst.

In de bestaansgeschiedenis van de Zilveren RadioSter is Edwin Evers alle acht jaren genomineerd en hij mocht de prijs al drie keer mee naar huis nemen. Gerard Ekdom won de Ster al twee keer eerder en bleek ook dit jaar weer in de top 3 van meest populaire radiomannen te staan. Bert Haandrikman is voor de eerste keer kanshebber in deze categorie.

Tijdens Het RadioGala van het Jaar op donderdag 14 november wordt duidelijk wie de Zilveren RadioSterren 2013 mee naar huis nemen. Ook de winnaar van De AVRO Gouden RadioRing is dan bekend. Daarnaast worden tijdens het Gala de Marconi Awards, de drie vakjuryprijzen van de Nederlandse radio, uitgereikt.

Het RadioGala van het Jaar is live te volgen op donderdag 14 november vanaf 20.00 uur op Radio 2, en in beeld via 101TV en radioring.avro.nl.

Bron: AVRO

Bericht delen