Nieuwe avondprogrammering bij SLAM!
dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe avondprogrammering bij SLAM!

Radiostation SLAM! krijgt een nieuwe programmering. Op 6 november maken twee nieuwe programma’s hun entree. Tussen 19 en 22 uur komt SLAM! met Club Ondersteboven en tussen 22 en 24 uur nemen Harm den Besten en Kees Dorresteijn de late uurtjes voor hun rekening.

Club Ondersteboven wordt gepresenteerd door Tom van der Weerd en Bram Krikke, maar wordt samen met de luisteraars en artiesten gemaakt. Van der Weerd: “De avond van SLAM! wordt al jaren goed beluisterd. Ik vind het daarom een grote eer dat wij nu de radio op z’n kop mogen zetten”. Krikke: “Ik ben blij dat, na de #metoo beschuldigingen aan mijn adres, SLAM! mij nog durft aan te nemen. We gaan er een grensverleggende club van maken! Ik ben er nu al ondersteboven van.”

In Harm & Kees gaat het duo wekelijks YouTube video’s maken voor SLAM! over wat hen die week is opgevallen. Den Besten: “We maakten beide radio, zijn daar YouTube bij gaan doen en mogen dat nu combineren bij SLAM!. Daar kun je alleen maar blij mee zijn.” Kees Dorresteijn: “En als je dat met zo’n goede vriend mag doen, is dat extra fijn.”

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen