Nieuw format op New Business Radio: Vechten met Moszkowicz
maandag 16 juli 2018

Nieuw format op New Business Radio: Vechten met Moszkowicz

Max Moszkowicz begint met een nieuw programmaformat op online zakenzender New Business Radio en YouTube. In Vechten met Moszkowicz interviewt de documentairemaker bekende Nederlanders. Gemene deler is dat zij allemaal iets bereikt hebben in het leven.

Dat doet Moszkowicz op eigen wijze en in gezelschap van terugkerende tafelgasten. Eén daarvan is acteur Cas Jansen. In een uur tijd ontvouwt aan de hand van vijf bieren of wijnen een gesprek, elk drankje goed voor een nieuw thema. De studio is ingericht als gezellig café wat voor een vrijblijvende en onbevangen sfeer moet zorgen. Gasten mogen volgens Moszkowicz zoveel drinken, roken en vloeken als ze willen.

Moszkowicz: “Vechten met Moszkowicz is een programma gericht op de belevingswereld van de man, waar vechtsporten, lifestyle, politiek, kunst, cultuur en wetenschap centraal staan. Mijn gasten zullen zonder uitzondering iets bijzonders naar de spreektafel meenemen. Het kan een politieke visie zijn, een wetenschappelijk onderzoek, een nieuw boek of een film. Geen losse flodders dus, maar echte mensen die echte dingen hebben bereikt.”

Volgens Lars Schotanus van New Business Radio past het format uitstekend in de vrijdagmiddagsetting van het station. “We staan voor ondernemerschap en innovatie. We gaan met dit format dan ook echt buiten de gebaande paden. Vernieuwend voor ons station, maar ook voor de gehele Nederlandse radio!”

Bron: YPCA/BM

Bericht delen