dinsdag 16 januari 2018

New Business Radio vanaf Media Park Jaarcongres

De nieuwe zakenzender New Business Radio doet op donderdag 18 juni de hele dag live verslag van het Media Park Jaarcongres (MPJC) vanaf het Media Park in Hilversum. Tijdens MPJC vertellen Nederlandse pioniers hoe zij succesvol werden buiten onze landsgrenzen.

Van 9.00 tot 16.00 uur wordt vanuit Studio 21 op het Media Park de gehele dag live radio gemaakt en verslag gedaan van het MPJC. De radio-uitzending wordt in samenwerking gemaakt met het mediabedrijf Promare Communicatie & Media uit Nieuwegein die de productie van het programma doet.

Eigenaar Raymond de Jong: “Delen van het zaalprogramma zenden we uit en we ontvangen in de foyer studiogasten in onze mobiele studio. Met deelnemers en sprekers van het congres gaan we in op trends, noviteiten in media en andere nieuwe media ontwikkelingen. Ook brengen we live reportages vanaf de verschillende locaties in Studio 21.”

Sprekers zijn onder meer Eelko van Kooten, van het toonaangevende dancelabel Spinnin’ Records, die de ambitie heeft om van Spinnin’ Records wereldwijd dé autoriteit op gebied van dancemuziek te maken. Maar ook videopionier Jeroen Wijering, die inmiddels het Witte Huis als klant heeft, en ondernemer Jan Riemens. Zijn internationale mediabedrijf Zoomin.TV is een koploper op het gebied van online video, actief in 26 markten en heeft een online bereik van 2,2 miljard video impressies per maand.

Bron: New Business Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen