New Business Radio duikt in salesvak
dinsdag 16 januari 2018

New Business Radio duikt in salesvak

PRO Sales is een nieuw programma op New Business Radio. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met Het Instituut voor Sales en Account Management (ISAM) en de Authentic Consulting Group.

Het programma gaat over het professionaliseren van het sales vak. PRO Sales is afgestemd op de salesprofessional. In het programma komen wetenschap, de praktijk en de persoonlijke ontwikkeling van de salesprofessional samen. PRO Sales wordt gepresenteerd door Johan Reinhoudt, executive en sales coach, en is vanaf donderdag maandelijks te horen op New Business Radio. Van elke uitzending is bovendien een podcast beschikbaar.

Femke Datema, Directeur van ISAM: “Het is onze missie om het sales vak verder te professionaliseren door het delen en creëren van kennis. Voor ons bevindt sales zich op het raakvlak van economie, psychologie en bedrijfskunde, dit maakt het een complex en uitdagend vak.”

Presentator Reinhoudt: ‘’Met dit nieuwe programma hopen we bij te dragen aan de kennis van de sales professional en door onze ‘inside-out’ benadering verwachten wij tevens de luisteraar te kunnen inspireren en te leiden naar meer zelfinzicht, zelfontwikkeling en succes.’’

Bericht delen