dinsdag 16 januari 2018

Muijs en Lesquillier naar Radio Veronica

Martijn Muijs en Suzanne Lesquillier versterken vanaf deze week het dj-team van Radio Veronica. Muijs krijgt een eigen avondprogramma en zal iedere maandag tot en met vrijdag tussen 21.00 en 24.00 uur te horen zijn.

Lesquillier wordt als side-kick toegevoegd aan het team van de ochtendshow Rick in de Morgen en is elke werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur te horen naast dj Rick van Velthuysen.

Martijn Muijs, die tot voor kort bij 538 zijn programma’s maakte: “’Er is niks zo legendarisch als de combinatie radio en Veronica, dus hoe lang denk je dat ik heb nagedacht toen ik werd gevraagd?! Precies een halve milliseconde! Ik heb er onwijs veel zin in om een energieke late avond show te maken, met alles dat ervoor zorgt dat je je bedtijd nog even uit wilt stellen!’”

Suzanne Lesquillier komt over van RTV Utrecht, waar ze werkte als presentator, nieuwslezer en redacteur: “Afgelopen zomer heb ik al een weekje mogen proefdraaien bij Rick in de Morgen en dat smaakte absoluut naar meer. Rick van Velthuysen en zijn team weten elke ochtend weer een geweldige sfeer neer te zetten, waarin humor een grote rol speelt. Ik vind het een eer en een enorme uitdaging om vanaf nu deel uit te mogen maken van de ochtendshow van Radio Veronica!”

Niels Hoogland, Station Director Radio Veronica: “Vorige maand is het nieuwe Radio Veronica van start gegaan. De vele positieve reacties bewijzen dat de luisteraars van ons nieuwe, frisse geluid genieten. Met de komst van Martijn en Suzanne trekken we die lijn verder door. Ik ben ervan overtuigd dat het enthousiasme en de creativiteit van Martijn en Suzanne een aanwinst voor het nieuwe Radio Veronica zijn!”

Bron: Sky Radio Group/Radio Veronica

Bericht delen