Media Jaarcongres live op New Business Radio
dinsdag 16 januari 2018

Media Jaarcongres live op New Business Radio

Zakenzender New Business Radio doet donderdag voor de derde keer op rij de hele dag live verslag van het Media Jaarcongres. Het congres vindt plaats in Studio 21 op het Media Park in Hilversum. De uitzending is ook in beeld te volgen via visual radio op www.mediajaarcongres.nl 

Van negen tot zes wordt, in samenwerking met Promare Communicatie & Media, live radio gemaakt vanaf het event met sfeerreportages, sprekers, studiogasten, innovaties en live reportages.  “We kijken weer uit naar de uitzending vanaf het Media Jaarcongres. Voor ons (bijna) een thuiswedstrijd en elk jaar een mooie gelegenheid om iedereen kennis te laten maken met de mogelijkheden van internetradio. En, eerlijk is eerlijk, binnen het thema A New World, A New Perspective, mogen wij als innovatief radiobedrijf natuurlijk niet ontbreken”, aldus Lars Schotanus van New Business Radio.

Ton van Mil van iMMovator: “We zijn blij dat New Business Radio ook dit jaar weer live vanuit Studio 21 de luisteraars laat meegenieten van het Media Jaarcongres. We hebben een interessant programma en een mooie line-up van sprekers. We hopen dat het publiek geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan met innovatieve nieuwe media toepassingen.”

Sprekers, onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong, zijn onder meer Arno Lubrun (Facebook Benelux), Frank Volmer (STER), Deborah Acosta (New York Times), Jørgen Madsen Lindemann (Modern Times Group) en Arjen Lubach.

Bericht delen