Live radio op jongerenplatform ZTACK
woensdag 27 februari 2019

Live radio op jongerenplatform ZTACK

Jongerenplatform ZTACK start op vrijdag 1 maart met wekelijkse live radioshows gericht op jongeren tussen 13 en 20 jaar. Op het gelijknamige online station wordt voortaan het weekend ingeluid met de live shows Weekend ZTACK en de ZTACK Pre-party.

 

ZTACK kwam afgelopen januari voort uit het talentenprogramma The Radio Project. In Weekend ZTACK wordt wekelijks van 19.00 tot 21.00 uur het weekend afgetrapt met nieuw talent, verrassende studiogasten en interactie met de luisteraar. Het programma wordt  zelfstandig door Daan Prins, Kyra Kay van de Watering en Marnix Westhuis geproduceerd en gepresenteerd.

Aansluitend krijgt onbekend dj-talent, van 21.00 tot 22.00 uur, de kans om zich een uur lang te presenteren met een weekendmix in de ZTACK Pre-party. Vrijdag 1 maart trapt Michael Fortera af.

ZTACK Station Manager Marnix Westhuis: “Nadat we op 1 januari gestart zijn met ons online radiostation en podcasts voor jongeren, ben ik blij dat we met de liveshows nu alweer een volgende stap kunnen zetten in de verdere ontwikkeling van ons jongerenplatform. Best wel spannend, maar we hebben er veel zin in!”

ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audio content. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. ZTACK wil als nieuw jongerenplatform, naast audiocontent, ook videocontent, artikelen en events gaan bieden, gefaciliteerd via ZTACK.nl, Instagram, Snapchat en YouTube.

Bron: ZTACK/BM

Bericht delen