KINK en Hedon organiseren benefietavond voor Giro 555
maandag 13 februari 2023

KINK en Hedon organiseren benefietavond voor Giro 555

Op woensdagavond 15 februari, de dag van de landelijke radio- en televisieactie voor Giro 555, organiseren radiostation KINK en poppodium Hedon in Zwolle een benefietavond met optredens van onder meer Blaudzun, Paceshifters en Wodan Boys.

Kaarten zijn te koop via de site van Hedon en zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro. Maar meer mag, de bezoeker bepaalt. De volledige opbrengst van de kaartverkoop en de horeca gaat naar Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Het idee voor het concert ontstond vrijdagmiddag in het programma KINK Rush Hour, de Vrijmibo Editie. KINK-dj’s Tim Op het Broek en Joy Stempher belden met poppodium Hedon of zij er iets voor voelden om de handen ineen te slaan. Henk Kanning, PR Coördinator van Hedon, is rond gaan bellen en dankzij het super snel schakelen van veel betrokken partijen en artiesten, die allemaal belangeloos meewerken, is er nu een avond in Hedon en natuurlijk ook te volgen via de radio bij KINK. De radio-verslaggeving wordt vanuit Zwolle gepresenteerd door KINK-dj Michiel Veenstra en vanuit Hilversum door Tim Op het Broek en Jasper Leijdens.

De line-up voor de avond staat nog in de steigers, maar sowieso komen de ronkende gitaren van Paceshifters, Noorderslag-sensatie Bumble B. Boy en de garage rock van Wodan Boys. Ook van de partij zijn Blaudzun en Orange Skyline die beiden een akoestische set zullen spelen.

“Ik ben enorm blij dat we op deze voor ons zo passende manier een steentje bij kunnen dragen aan het geld inzamelen voor de slachtoffers van deze ongekende tragedie”, aldus KINK programmadirecteur Michiel Veenstra. “Iets wat mogelijk is door de belangeloze inzet van onze medewerkers, die van Hedon, leveranciers en natuurlijk vooral ook de artiesten.”

Bron: KINK/BM

Bericht delen