dinsdag 16 januari 2018

Kermis FM van start gegaan

Sinds 18 juli is Kermis FM weer tien dagen te ontvangen op 105.9 FM, via de website en op Omroep Tilburg. Van 18 tot en met 21 juli is Kermis FM ook te volgen op het evenmentenkanaal van Ziggo, tot en met 23 juli op het evenementenkanaal van UPC (tussen 20.00 uur en 22.00 uur) en op Roze Maandag de hele dag op NPO 101.

Bekende dj’s van commerciële en publieke radiozenders werken mee. Onder meer Lindo Duvall (Radio Veronica), Astrid de Jong (Radio 1, Radio 2, Radio 6 Soul & Jazz), Jeroen Kijk in de Vegte (Radio 2, Radio 6 Soul & Jazz), Mark van der Molen (Radio Veronica), Marijke Roskam (BNR) en Rob Stenders (3FM). Ook komt er nieuw talent voorbij: Desmond Baidjoe (Radio 538), Rein van Haaren (Glow FM), Vera Siemons (Radio 1), Michiel Jurrjens (Q-Music) en Tjitse Leemhuis (3FM)

Omroep Brabant verzorgt het programma doordeweeks tussen 6.00 uur en 12.00 uur en in het weekend tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Op woensdagmiddag kunnen de allerkleinsten zich melden bij dj Eline van Efteling Radio.

Het kermisactualiteitenprogramma tussen 16.00 uur en 18.00 uur wordt afwisselend gepresenteerd door bekende presentatoren waaronder Jeroen Latijnhouwers (RTL Nieuws), Fleur Wallenburg (NOS op 3), Jan de Hoop (RTL Ontbijtnieuws), Arijan van Bavel (alias Adje) en Matijn Nijhuis (NOS). Op vrijdag nemen Corné Klijn (Radio 2, Radio 6 Soul & Jazz) en Fred Siebelink (3FM, KX Radio) deze uren over met een speciale uitzending van Sterren.nl.

Ook NOS-presentator Mustafa Marghadi komt naar het zuiden. Hij wordt 26 juli eenmalig co-host van het avondprogramma tussen 22.00 uur en 01.00 uur. Thomas van Vliet, coördinator Radio van Kermis FM, is blij met de line-up. “We hebben geprobeerd een horizontale programmering te maken die gevormd is met oude rotten in het vak en jong talent: met dj’s die de kermis op hun duimpje kennen en dj’s voor wie het juist allemaal nieuw is.”

Bron: Kermis FM/Broadcast Magazine

Bericht delen