Jumbo Radio dagelijks live met dj’s Kristel van Eijk en Daniël Smulders
dinsdag 29 september 2020

Jumbo Radio dagelijks live met dj’s Kristel van Eijk en Daniël Smulders

Jumbo is de supermarktketen met een eigen radiostation dat vanaf dinsdag op elke werkdag live radioprogramma’s uitzendt. De ervaren radio-dj’s Kristel van Eijk en Daniël Smulders staan klaar om volop radio te maken vanuit de nieuwe radiostudio in het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel.

De eerste uitzending ging dinsdag van start met een interview met Frits van Eerd, CEO van Jumbo. Muziek is het allerbelangrijkste ingrediënt van Jumbo Radio, dat in 2018 voor het eerst non-stop muziek uitzond. De muziek is vrolijk, positief en wordt voortdurend aangevuld en vernieuwd. Met deze nieuwe stap, waarbij Kristel en Daniël zorgen voor interactie met collega’s en klanten, verhoogt Jumbo Radio de sfeer op de werkvloer.

“Boodschappen doen in onze winkels wordt steeds leuker. Met eigen dj’s, lekkere muziek en live uitzendingen zorgen we voor nóg meer sfeer in onze winkels en een prettige omgeving voor onze collega’s en klanten”, vertelt Frits van Eerd. “In Europa is Jumbo de eerste supermarkt met een eigen radiostation. Ik ben er dan ook erg trots op dat Kristel en Daniël Jumbo Radio komen versterken.”

Kristel van Eijk heeft veel ervaring in het maken van radio en werkte als dj bij onder andere SLAM! en Qmusic, verder is ze veelgevraagd voice-over. Ook heeft ze het ontbijtprogramma Vandaag de dag op NPO 1 gepresenteerd. Kristel ontving in 2012 de Zilveren Radioster voor de Beste Radiovrouw van het jaar. Bij Jumbo Radio zal ze iedere werkdag te horen zijn tussen 9.30 en 12.30 uur. “Het is echt een andere manier van radio maken met een heel sympathiek uitgangspunt. We mogen wekelijks bijna honderdduizend collega’s en miljoenen klanten blij maken met onze muziek en programma’s”, vertelt ze.

“We beginnen aan een mooi, nieuw avontuur. Het is het begin van een nieuwe vorm van radio maken, maar dit is wel echt de toekomst. We krijgen hier de kans om te pionieren en die grijpen we natuurlijk met beide handen aan”, vult Daniël Smulders aan. Hij is al ruim twintig jaar werkzaam bij de radio en bekend als radiopresentator bij Qmusic. Ook is hij voice-over op radio en televisie, zoals bij Discovery Channel. Bij Jumbo Radio zal Daniël het middagprogramma voor zijn rekening nemen tussen 16.00 uur en 19.00 uur.

Bron: Jumbo/BM

Bericht delen