dinsdag 16 januari 2018

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

Hij had gehoopt dat hij 100 euro zou inzamelen voor het goede doel van Serious Request, maar het werd ruim 2,5 miljoen euro. Een ongelooflijk hoog bedrag voor zo’n individuele actie. Even was Nederland in de ban van Tijn en lakten zelfs bekende mensen, onder wie premier Rutte en dj Armin van Buuren, hun nagels.

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat de zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kreeg 3FM onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn.

‘De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.’

Bron: NPO 3FM/Broadcast Magazine

Bericht delen