Henk Blok versterkt team Veronica Middagshow
maandag 4 januari 2021

Henk Blok versterkt team Veronica Middagshow

Na een sabbatical van zeven maanden is de vertrouwde stem van Henk Blok vanaf maandag weer te horen op de radio. Blok schuift in de middaguren aan bij Dennis Ruyer en Celine Huijsmans, waar hij te horen is als nieuwslezer. De Veronica Middagshow is iedere werkdag van 16.00 uur tot 19.00 uur te horen op Radio Veronica.

Henk Blok: “Nieuw jaar, nieuw avontuur! Ik heb de afgelopen zeven maanden gebruikt om te genieten van het leven en waardevolle tijd doorgebracht met mijn vrouw en dochter. Ik heb genoten van mijn sabbatical en ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière: het nieuws lezen in de middag op Veronica. Ik ben ontzettend blij om weer terug on air te zijn en luisteraars te voorzien van het laatste nieuws.”

Niels van Baarlen, Radio Director Veronica: “Henk is de beste nieuwslezer van ons land en weet het nieuws altijd op de juiste manier te brengen. We zijn blij dat zijn vertrouwde stem vanaf vandaag bij ons te beluisteren is. Met de komst van Henk als nieuwslezer, is het team van de middagshow met Veronica-dj Dennis Ruyer en sidekick Celine Huijsmans compleet. Happy new year!”

In 2003 begon Henk met nieuws lezen bij het programma Evers Staat Op. Sinds 2019 maakte hij onderdeel uit van het vaste team van De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Vanaf juni 2020 ging de nieuwslezer vanwege gezondheidsredenen met sabbatical. Hij kampt al vijftien jaar met de ziekte sarcoïdose.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen