Grand Prix Radio mediapartner van The Holland Boat
woensdag 20 maart 2019

Grand Prix Radio mediapartner van The Holland Boat

Grand Prix Radio zal dit jaar tijdens de Formule 1 van Monaco op 25 en 26 mei live gaan uitzenden vanaf The Holland Boat.

John van Lottum, een van de ondernemers achter The Holland Boat: “Wij zijn heel erg blij met deze samenwerking. Een 72 meter lange jacht met vier verdiepingen die omgedoopt wordt tot The Holland Boat is al een beleving op zich. Dit jaar mogen we hier ook de aanwezigheid van Formule 1-iconen, Olav Mol en Jack Plooij, bij optellen. Dit betekent voor de bezoekers op de boot ook dat Olav Mol de nabeschouwing van de kwalificatie en de race voor zijn rekening neemt. Kortom, een ultieme Formule 1 beleving.”

Grand Prix Radio zal in mei visual radio presenteren vanaf het deck van The Holland Boat. Alles is te horen en te zien via de app en website van de radiozender, alsmede via KPN, XS4all en Telfort.

“Dit zijn prachtige mooie nieuwe initiatieven in de race- en mediawereld”, aldus Olav Mol. “Zowel de luisteraar als de kijker wordt dichtbij het meest unieke Formule 1 event op de kalender gebracht door onze visual radio. Dichterbij het Monte Carlo-gevoel kun je niet komen. Monaco is de race waar echt alle coureurs naar uitkijken, maar tevens ook één van de moeilijkste races voor de coureurs. Daarnaast ademt Monaco gewoon iets magisch.”

Voor het hele weekend is er een programma op de boot met uiteraard de mogelijkheid om de race van heel dichtbij te zien. Inmiddels is ook de entertainment line-up bekend en zullen onder andere Wolter Kroes en Thomas Berge het feest compleet maken. The Holland Boat is gelegen in de haven van Monte Carlo tijdens de Formule 1. Het is mogelijk om op zaterdag 25 mei de kwalificatie en op zondag 26 mei de race te bekijken.

Grand Prix Radio is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica-dj Alexander Stevens, 24 uur per dag te beluisteren en gericht op de autosportfans.

Bron: Grand Prix Radio/BM

Bericht delen