Grand Prix Radio live te beluisteren en te zien tijdens Grand Prix van België
maandag 23 augustus 2021

Grand Prix Radio live te beluisteren en te zien tijdens Grand Prix van België

Grand Prix Radio heeft ook dit jaar het exclusieve recht gekregen om de Grand Prix van België live vanaf locatie via een FM-frequentie uit te zenden. Vanaf vrijdag 27 augustus 8.00 uur tot en met zondag 29 augustus 20.00 uur is de zender live te horen op en rond circuit Spa-Francorchamps via de frequentie 92.0 FM.

In 2016 kreeg Grand Prix Radio voor de eerste keer een FM-frequentie toegewezen voor de Belgische Grand Prix. Met deze service kunnen de tienduizenden Nederlandse bezoekers van de race in de Belgische Ardennen niet alleen via internet en de Grand Prix Radio-app, maar ook met de transistor- en autoradio het Formule 1-weekend in België op de voet volgen via frequentie 92.0 FM.

24 uur per dag
Zowel de kwalificatie op zaterdag als de race op zondag – met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol – is live te volgen. Pitreporter Jack Plooij verzorgt de interviews met de coureurs tijdens én na de kwalificatie en de race. Verder zenden de dj’s van Grand Prix Radio 24 uur per dag live uit met het laatste nieuws vanuit de paddock. Naast de FM-frequentie is Grand Prix Radio uiteraard ook te beluisteren via de livestream en de app.

Visual radio
Door het grote succes van de FM-frequentie van de afgelopen jaren wordt er in 2021 groots uitgepakt vanaf locatie. Dit jaar zijn de dj’s namelijk ook te zien via visual radio in de app en via de website. In de visual radio-studio, pal naast de baan in Blanchimont bij het Kart Center op het circuit van Spa-Francorchamps, komen gasten langs. Zo zullen onder anderen Humberto Tan, zangeres/presentatrice Nance en diverse Nederlandse coureurs aanschuiven.

Bron: Grand Prix Radio/BM

Bericht delen