Gerard Ekdom organiseert het Imitatoernooi
dinsdag 2 juni 2020

Gerard Ekdom organiseert het Imitatoernooi

Gerard Ekdom organiseert de grappigste zoektocht van Nederland. De Radio 10-dj gaat op zoek naar de beste imitator van ons land tijdens het Ekdom in de Morgen Imitatoernooi.

Iedereen kent immers wel iemand die een bekende Nederlander zo goed kan nadoen dat je het verschil niet hoort. Zo kan Gerard er zelf ook wat van met onder andere zijn imitatie van Henk Westbroek. Het wordt een zoektocht zoals je ‘m nog nooit hebt gehoord. De allerbeste imitator wordt op 15 juni bekroond met de Gouden Papegaai.

Gerard Ekdom: “We kennen allemaal wel iemand die een bekende Nederlander perfect na kan doen. Super knap en gegarandeerd lachen. Naar die mensen zijn we op zoek tijdens dit Imitatoernooi, want we willen de allerbeste vinden. Het wordt één groot feest der herkenning.”

Luisteraars kunnen zichzelf of iemand anders vanaf nu tot 11 juni 10.00 uur opgeven via de website van Radio 10. De volgende dag komt er een longlist online waarna luisteraars een stem kunnen uitbrengen op hun favoriete imitator. Op 15 juni wordt tijdens Ekdom in de Morgen de Gouden Papegaai uitgereikt aan de winnaar van het Imitatoernooi.

Ekdom in de Morgen is iedere maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 10.00 uur te horen bij Radio 10.

Bron: Radio 10/BM

Bericht delen