FM op 5 met Felix Meurders bij BNNVARA op NPO Radio 5
woensdag 16 december 2020

FM op 5 met Felix Meurders bij BNNVARA op NPO Radio 5

Felix Meurders (74) start op 2 januari met zijn nieuwe wekelijkse radioprogramma FM op 5 op NPO Radio 5. Het is het eerste programma van BNNVARA op deze zender.

Felix Meurders praat met luisteraars die op die zaterdag iets bijzonders meemaken, waar ze altijd al van droomden. Daarnaast zit in het programma elke zaterdag een geheim telefoonnummer verstopt. Degene die Felix daarop als eerste belt staat een smakelijke verrassing te wachten. FM op 5 is vanaf 2 januari elke zaterdag te beluisteren van 10.00 tot 12.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 5.

Op 19 december zal Felix Meurders voor het laatst te horen zijn op NPO Radio 2 in Spijkers met Koppen. Hij geeft dan na vijfentwintig jaar het stokje over aan Willemijn Veenhoven.

Felix Meurders: “FM op 5 wordt een programma waar zowel mijn journalistieke als muzikale kwaliteiten bij elkaar komen. Ik verheug me erop. Maar eerst zaterdag mijn laatste uitzending naast Dolf Jansen. Ik heb altijd erg genoten van Spijkers met Koppen. Het was voor mij een feest, mijn zaterdagse uitje. Misschien ga ik het nog missen, maar ik denk het niet want ik ga met iets heel moois beginnen.”

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Tom Cornelissen/BNNVARA

Bericht delen