Evers Staat Op Run haalt €185.356 op
zondag 1 juli 2018

Evers Staat Op Run haalt €185.356 op

Radio 538-dj Edwin Evers en zijn team renden zondag samen met bijna 2.000 luisteraars en vrienden van de ochtendshow een fun run van 5.38 kilometer voor het goede doel.

Deelnemers doneerden € 15,- voor een startbewijs en lieten zich sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen, dit jaar voor Spieren voor Spieren. In totaal is er door de renners, luisteraars en bedrijven een bedrag van € 185.356,- opgehaald. De totaalopbrengst van de Evers Staat Op Run gaat volledig naar Spieren voor Spieren, waarmee een ‘Inspanningslab’ in het Kindercentrum van het UMC Utrecht wordt gerealiseerd.

Onder anderen Ronald de Boer, Dries Roelvink, Gerard Ekdom, Giel Beelen, Reinder Nummerdor, Vinchenzo, Amara Onwuka, Meike de Jong, Hugo de Jonge (Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en 538-dj’s trokken hun hardloopschoenen uit de kast om zoveel mogelijk geld op te halen tijdens de recreatieve sponsorloop in het Amsterdam Science Park.

538-dj Edwin Evers: “Dankzij alle mensen die op deze zonnige dag hebben deelgenomen aan de Evers Staat Op Run hebben we een waanzinnig bedrag opgehaald voor Spieren voor Spieren. Iedereen ontzettend bedankt.”

De opbrengst van de Evers Staat Op Run wordt gebruikt als bijdrage voor het realiseren van een speciaal Inspanningslab binnen het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het UMC Utrecht. Het Kindercentrum is dé plek in Nederland voor de beste diagnose, behandeling en zorg voor kinderen met een spierziekte. Door de uitbreiding met het Inspanningslab komen zorg en onderzoek naar bewegen, sport en training bij kinderen met een spierziekte samen op één plek.

Bron: Radio 538/BM

Bericht delen