Evelien de Bruijn nieuwslezer bij Ekdom in de Morgen
maandag 22 juli 2019

Evelien de Bruijn nieuwslezer bij Ekdom in de Morgen

Evelien de Bruijn wordt de nieuwsanchor van Gerard Ekdom op Radio 10. Na de zomervakantie is zij een vast onderdeel van het programma Ekdom in de Morgen. Evelien combineert dit met de presentatie van het SBS6-programma Hart van Nederland.

Evelien de Bruijn: “Ik heb er onwijs veel zin in. Met Gerard werken voelt als meedoen aan de Champions League van de radio. Nu kan ik mijn twee grote liefdes met elkaar combineren: radio én tv.”

Roland Snoeijer, radio director Radio 10: “Evelien is een allround presentatrice met ontzettend veel radio- en tv-ervaring, ik ben trots dat zij op Radio 10 te horen is. Evelien zal met haar eigen kijk op het nieuws samen met Gerard luisteraars een perfecte start van de dag geven. Zij gaat het werk voor Radio 10 combineren met presenteren op SBS6 en deze combinatie laat heel goed zien wat de kracht is van Talpa Network.”

De Bruijn was eerder dit jaar al te horen in de ochtend op Radio 10 als vervanger tijdens het zwangerschapsverlof van Lot Lewin. Ekdom in de Morgen is elke werkdag van 6.00 tot 10.00 uur te horen bij Radio 10

Bron: Radio 10/BM

Bericht delen