dinsdag 16 januari 2018

Ekdom op zoek naar leukste oma van Nederland

Gerard Ekdom start een zoektocht naar de meest fantastische oma van Nederland en hij bekroont de winnares met de prestigieuze Granny Award.

De leukste, liefste, beste en actiefste oma’s kunnen vanaf maandag 3 april tot en met vrijdag 7 april worden aangemeld via de website van Ekdom in de Ochtend. De Granny Award wordt uitgereikt op woensdag 19 april in het BNN-VARA-programma Ekdom in de Ochtend tussen 6.00 en 9.00 uur op NPO Radio 2.

Gerard Ekdom: “Oma’s staan met vlag en rimpel vooraan in onze samenleving. Mijn oma was als een tweede moeder voor me. Niemand kon zo’n dikke pakkerd geven als zij. Oma’s zijn lief en mogen nooit vergeten worden. Vandaar dat we de Granny Award in het leven roepen.”

De vijf genomineerden worden in de week van 10 tot en met 14 april één voor één verrast met een bezoek van NPO Radio 2-dj Frank van ’t Hof. Na de bekendmaking van alle genomineerde oma’s, openen de stembussen op de website van Ekdom in de Ochtend. Stemmen op de leukste oma van Nederland kan tot en met dinsdag 18 april.

Bron: BNN-VARA/BM

Bericht delen