dinsdag 16 januari 2018

Eerste landelijke RadioDag op 1 juni

Op woensdag 1 juni wordt de eerste landelijke RadioDag op het Media Park in Hilversum georganiseerd. Vrijdag werd de officiële aftrap gedaan door radio- en tv-persoonlijkheid Erik de Zwart. Hij lanceerde de website met een eerste twitterbericht hierover. Tevens maakte hij bekend welke programma-onderdelen gedurende De RadioDag te volgen zijn.

Tijdens De RadioDag verzorgen professionals uit de radiowereld masterclasses en workshops. Enkele van de masterclasses zijn Music Scheduling, Productie & Redactie, Vormgeving, Processing, Journalistiek. Enkele van de workshops zijn Productie, Nieuwsredactie en er zijn twee workshops Radiocoaching met het beoordelen van demo’s.

De RadioDag wordt georganiseerd voor radiomedewerkers van lokale-, regionale omroepen en andere geïnteresseerden om kennis, ervaring en inspiratie op te doen. Tijdens de lunch kan uitgebreid worden genetwerkt. Naast de masterclasses en workshops in de ochtend en middag, wordt voor genodigden ’s middags een tweetal keynote speeches georganiseerd.

Het initiatief voor De RadioDag is afkomstig van gepassioneerde mensen uit het radiovakgebied die met dit jaarlijks terugkerend evenement radiotalent een extra kans willen bieden om hun kennis te vergroten.

De RadioDag is op woensdag 1 juni en vindt plaats in Villa Heideheuvel. Op de website is te zien welke programma-onderdelen de dag heeft en hoe men zich hiervoor kan aanmelden. Na aanmelding ontvangt men per mail alle informatie en de keuzes die de bezoeker kan maken voor deze dag.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen