Eddy Keur verlengt contract bij PowNed
maandag 4 december 2023

Eddy Keur verlengt contract bij PowNed

Eddy Keur heeft zijn contract bij de omroep PowNed met 1 jaar verlengd. Ook in 2024 blijft Eddy iedere vrijdagmiddag het programma Keur in de Middag (NPO 3FM) maken.

Op NPO Radio 2 blijft Eddy iedere nacht van vrijdag op zaterdag te beluisteren met zijn programma over de liefde Eddy’s Nachtwacht. Daarnaast is hij op NPO Radio 2 regelmatig te horen als vervangend presentator bij De Wild in de Middag.

Onlangs blies hij 65 kaarsjes uit, maar van stoppen wil de keurbaas niets weten. En PowNed ook niet, want met deze energieke rot in het radiovak is het altijd genieten geblazen op de radio. Deze ochtend tekende Eddy voor een jaar bij.

Eddy Keur: “Het is een geweldige eer om deel uit te maken van de NPO-radiofamilie en ik ben dankbaar dat PowNed mij de kans biedt om het avontuur op NPO 3FM en NPO Radio 2 voort te zetten. Bij deze jonge, brutale omroep voelde ik mij vanaf het begin al helemaal thuis. Ook aan al mijn lieve radiovriendjes zeg ik, bedankt voor jullie steun. We blijven er een feestje van maken!”

Manager Audio van PowNed Florent Luyckx: “Eddy is een performer in hart en nieren en met zijn onmiskenbare stijl is hij absoluut uniek op de Nederlandse radio. Geheel in PowNed-stijl maakt hij spannende radio met veel humor en sfeer. Ik kijk uit naar weer een jaar Eddy Keur op NPO 3FM én NPO Radio 2!”

Bron: PowNed/BM

Bericht delen